Grenzen verleggen

Soms vind ik het leuk om eens heel wat anders te proberen. Nadat ik op internet een heel aantal prachtige exemplaren van dit badpak voorbij had ik zien komen heb ik de stoute schoenen ook maar aangetrokken.

Ik ging voor mezelf een badpak naaien! En ik ben eigenlijk best trots op hoe hij geworden is.

Het patroon is van Closet Case Files en heet ‘Bombshell swimsuit’.  Het is het eerste patroon van dit bedrijf, en ik ben er helemaal enthousiast over! De aanwijzingen zijn super helder en overal zijn foto’s bijgevoegd. Ik heb het bovenstuk maat 10 genomen en vanaf de taille maat 12 en hij past zeer goed. Het gaapte eerst nog een klein beetje bovenin maar dat was snel opgelost.

Omdat ik niet helemaal zeker was van mijn zaak heb ik een goedkoop stofje genomen. Een eventueel volgende keer gebruik ik misschien wel een stofje met een leuk bloemetje of een ander dessin.

DSC_0407

Ik heb cups uit een oud topje geknipt en die hierin verwerkt. Ook dat wordt superhelder uitgelegd!

Onder het ‘rokje’ aan de voorkant zit nog gewoon een broekje zodat gênante momenten worden voorkomen. Het hele badpak is gevoerd dus het zit superlekker.

DSC_0410

De pop heeft een smallere taille en een kleiner achterwerk dan ik, dus het zit op de foto wat flubberig. Bij mij zit het  mooi aansluitend.

Overall heeft het badpak een hele flatteuze schnitt.

DSC_0408DSC_0411

Voor iedereen die eens wat anders wil naaien is dit echt een aanrader! De stof is wat glibberig misschien, maar door de goede instructies vond ik het écht gemakkelijk om te maken.

Laat die zomer maar komen!!

DSC_0412

 

Advertenties

3 gedachtes over “Grenzen verleggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s