Tassenparade

Een jarige creatieve vriendin verdient een zelfgemaakt kado! Ik gebruikte het patroon van Vink om een welbekende Vinktas te maken. Wat een heerlijk patroon is dat, en zo duidelijk uitgelegd. Binnen de kortste keren had ik een heel handige en leuke tas in elkaar!

DSC_0428

De buitenkant is gemaakt van stevige canvas, aan de binnenkant gebruikte ik een katoenen voering met een leuke bloemetjesprint

DSC_0431

Helaas heb ik bij de eindstrijk een stukje in het hengsel gesmolten. Gelukkig heb je er geen last van en zit het bij het dragen aan de binnenkant.

Omdat de tas er zo praktisch uitzag heb ik daarna ook nog eentje voor mezelf gemaakt. Ik heb hem meteen in gebruik genomen en hij voldoet erg goed!

DSC_0452

Ook hier is de buitenstof van canvas. De bodem is van stevige denim en voor de binnenkant weer een fleurig katoentje.

DSC_0448

De bovenrand heb ik doorgestikt met een leuke steek zodat de voering goed blijft zitten. Ook heb ik bij deze versie het zakje aan de voorkant genaaid. Bij de roze streepstof vond ik het zonde het patroon te doorbreken met de voorzak.

Als laatste wil ik jullie nog een tasje laten zien die ik aan de hand van de uitleg van Liv heb gemaakt. Ik gebruikte hengels in plaats van een gat. Deze tas ging naar een vriendin die mij een fijne dienst bewees. Vanaf nu heeft zij altijd een extra tasje op zak voor onverwachte aankopen

DSC_0437

DSC_0439

 

 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Tassenparade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s